computer
                  most recent and up to date list:
  •  
    my check list*:

    my flickr film / photo location     album

    my autonomous work

    my rockband (;)
    *all link to external websites!
Onder online verstaan wij alle uitingen van zender aan ontvanger(s) die beide "in (een) staat van verbinding" zijn. Dit gebeurt nu doormiddel van websites en app's op computers, smartphones en tablets (maar weldra ook via consoles, auto's, magnetrons en dergelijken).

In het oerwoud van vraag en aanbod voor deze online producten moeten zowel de aanbieder als de afnemer zich durven onderscheiden anders krijgt men een soep van middelmatigheid! Wat van belang is is dat men zich onderscheidt, een unieke belevenis biedt en/of de relevante informatie helder en overzichtelijk aanbiedt. Hierbij kunnen wij adviseren, designen, bouwen en programmeren.

Doordat wij werken in een team van zeer creatief aangelegde professionals met elk hun eigen specialisatie op het gebied van design, programmeren, social media, UXD, art-direction, fotografie en film breken wij uit de conservatieve patronen. We bedenken unieke strategieŽn, wilde plannen en off-beat verbanden MAAR omdat we veel ervaring hebben op elk gebied houden we altijd haalbaarheid en relevantie in ogenschouw. Wat hiermee nauw verweven is: het uitzetten van een totale online strategie; waarbij social media, de website en de integratie hiervan in uw zaak of bezigheid wordt uitgestippeld.
De mogelijkheden hierin zijn zo talrijk dat ik je zou willen vragen om eens met ons af te spreken voor een kennismakingsgesprek in plaats van een lange lijst aan mogelijkheden te lezen.